Teremlabdarúgás, egyéb teremsportok

teremsportokA Budakalászi Sportcsarnok alkalmas teremlabdarúgó (futsall) mérkőzések, tornák és edzések lebonyolítására. A létesítményben tartanak a téli felkészülési szezonban edzéseket és tornákat a környékbeli amatőr, utánpótlás labdarúgócsapatok (Dunakanyar SE, BMSE). Emellett baráti társaságok, cégek amatőr focicsapatai járnak hozzánk rendszeresen.

A létesítményben korábban már helyt adott kosárlabda, röplabda, tenisz, asztalitenisz, tollaslabda és más teremsportok mérkőzései is.

Sportcsarnokunk büszke arra, hogy otthont adhat az ÓBUDA – KALÁSZ RG TC (korábbi nevén Óbuda RSG TC) ritmikus gimnasztika egyesületnek. Érfalvy Nóra, az 1988-as szöuli olimpikon szakmai vezetésével olyan sportolók edzenek csarnokunkban, mint Vas Dóra, aki nemcsak a legmagasabb nemzetközi szinten képviseli a magyar ritmikus gimnasztika sportágat, de a legszebb magyar sportolónőnek is megválasztották. Az ÓBUDA – KALÁSZ RG TC évente több országos versenyt, kupát rendez a Sportcsarnokban, melyeken általában 15 ország számos egyesülete vesz részt.

További információk a sportegyesületekkel, sportprogramokkal kapcsolatban:

Egressy Gábor

egressy_gabor
Email: 
egressyg@budakalaszfkc.hu
Telefon:

+36-30-689-3888