Edzőterem

EdzőteremA Budakalászi Sportcsarnokban újra megnyílt az Edzőterem. A kibővített és felújított edzőtermünk már több, mint 150 négyzetméteren várja új és régi vendégeinket.

A Sportcsarnok Edzőtermében mind a kardio részleg, mind pedig az erőfejlesztő-fitness géppark kiegészült új gépekkel.

Edzőtermünk a legmodernebb professzionális erőfejlesztő és cardio gépekkel lett felszerelve, melyeket élvonalbeli gyártók kínálatából válogattunk össze. Lapsúlyos erőfejlesztő berendezéseink a piacvezető Technogym Personal Selection kínálatában fellelhető összes szükséges erőfejlesztő gépet tartalmazzák, lehetővé téve a teljes körű testedzést nők és férfiak számára egyaránt.

Termünket a modern berendezések mellett páratlan kilátás teszi egyedivé: edzés közben a budakalászi Omszki-tó és a körülvevő park látképében gyönyörködhetnek látogatóink, jobb idő esetén az edzések egy részét akár a szabadban is elvégezhetik.

A terem kínálatában helyet kapott gépek között mindenki megtalálja céljainak vagy kedvének megfelelőt nemre, korra és edzettségi állapotra tekintet nélkül, erősítő gépeink ízületkímélő módon fejlesztik és formálják izmait, még a legproblémásabb területeken is.

Gépparkunk speciális jellemzője, hogy labdajátékot űző amatőr és professzionális sportolók számára alkalmas erőfejlesztő berendezéseket is elhelyeztünk, hogy ők is a leghatékonyabban tudják fejleszteni izomzatukat.

Az egyedülálló természeti környezet mellett felkészült személyi edzőink, dietetikusaink útmutatása alapján Ön egy személyre szabott és biztonságos edzésterv segítségével érheti el kitűzött céljait, legyen az súlyvesztés, erőnlétfejlesztés vagy csak alakformálás.

Kondi áraink az alábbiak szerint megváltoztak:

 

Napi jegy
1 350 Ft
Diák napi jegy
1 100 Ft
8 alkalmas bérlet
8 000 Ft
8 alkalmas kedvezményes bérlet
6 900 Ft
8 alkalmas diák bérlet
6 900 Ft
Havi bérlet
12 000 Ft
Havi kedvezményes bérlet
8 500 Ft
Havi diák bérlet
8 600 Ft

 

NYITVATARTÁS

  • Hétfő-Péntek: 7:00-22:15
  • Szombat-vasárnap: 8:00-21:15

 

Személyi edzés

A korábban csak a hollywood-i sztárok kiváltságának tekintett személyi edzés mára már az Ön számára is elérhetővé vált. A termünkben dolgozó személyi edzőink által megtervezett és irányított edzés során pontosabban, hatékonyabban, biztonságosabban végezhetőek el a gyakorlatok. A személyi edzés lényege, hogy vendégeink nemcsak professzionális irányítást kapnak a feladatok elvégzése során, de segítséget nyújtunk abban is, hogy az edzéssel eltöltött idő a legjobb eredményt hozza. A személyi edző:

  • Személyre szabott edzés- és étkezési-, esetleg életmód -tervet állít össze
  • Megtanítja az előírt gyakorlatok pontos, leghatékonyabb és sérülésveszély-nélküli kivitelezését
  • Bátorítja, motiválja és értékeli az elvégzett edzésmunkát

A személyi edző csak hozzájárul az Ön edzésmunkájához, de az edzésprogram végrehajtása, az igazi kihívás Ön előtt áll.

További információ az edzésekről, személyi edzőkről:

Baski Sándor


Email:
sanyiifbb@gmail.com
Telefon:

70/881-5533