Médiaajánlat

médiaajánlatA Budakalászi Sportcsarnok reklám- és szponzorációs lehetőséget is nyújt vállalati ügyfeleinek. Az elmúlt években olyan cégek támogatták létesítményünket, illetve a csarnok házigazdáját , a Budakalász Kézilabda Zrt.-t, mint pl.  Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt., a Swietelsky.

Létesítményünk üzemeltetője a Dunakanyar térségében meghatározó médiafelület mix-szel és eléréssel rendelkezik.

Vállalati ügyfeleink számára nyújtott média- és reklámszolgáltatás ajánlatunk egy hosszú távú marketing-együttműködési megállapodáson alapul, melynek keretébe a támogatásáért cserébe cégünk a következőket nyújtja:

  • két sportlétesítmény (Budakalászi Sportcsarnok, Szentendre Móricz Gimnázium Tornacsarnoka) reklámfelületei : a két létesítményben reklámfeliratok helyezhetők el, ezen kívül a Budakalászi Sportcsarnok esetében a külső homlokzaton történő megjelenés is biztosítható
  • a Budakalász Férfi Kézilabda Zrt., utánpótlás-egyesületeink, a Farkasvár DKSE, mérkőzésein reklám-lehetőség
  • a helyi rádió –Rádió Szentendre 91.6- és televíziók (Budakalászi VKC Tv, TV Szentendre) reklámideje, a hozzájuk tartozó hírportálokkal: www.radioszentendre.hu, www.tvszentendre.hu, www.vkctv.hu. A Rádió Szentendre Békásmegyertől Tahitótfaluig, Dunakesziig fogható, amelybe természetesen Szentendre, Pomáz, Budakalász is beletartozik, így elérésük 70 000 főt meghaladja.
  • a helyben kiadott újság (Budakalászi Hírmondó), ami közel 4000 példányban jelenik meg, mely a Posta jóvoltából minden háztartásban jelen van a környéken, valamint a kapcsolódó weboldalak reklámfelületei

Média-ajánlatunkkal kapcsolatban információk:

Hajduné Hegyi Tímea


Email: 
hajdu.timi@dlukft.hu
Telefon:

06-20-3257549